Çevresel Durum Değerlendirme, şirketinizin gelecek planlarına çevreci çözümler getirmenize yardımcı olur.

Gelişen dünyada birey ve kurumların çevre üzerindeki etkisiyle beraber sorumlulukları da artmaktadır. Daha temiz ve yaşanabilir bir çevre oluşturmak için bu sorumluluğa ortak oluyoruz. Sanayileşip gelişirken çevreye verilen zararları en aza indirmek hatta faydaya dönüştürmek için bu konudaki bilgi birikimi ve deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyoruz.

Megayol Mühendislik olarak; Çevresel Durum Değerlendirme hizmetimizde faaliyetlerinizi Çevre Mevzuatı çerçevesinde değerlendiriyor, rapor sunuyoruz. Raporda; Hava, Su, Toprak, Atık, Kimyasalların Yönetimi, Biyolojik Çeşitlilik, Arazi Kullanımı, ÇED, Çevre İzin ve Lisans İşlemleri, Çevre Denetimleri ve Çevre Eğitimleri konu başlıklarını analiz ediyor, sürdürebilirliği arttırmaya yönelik stratejiler belirliyoruz.

megayol, megayol mühendislik, çevresel durum değerlendirme

Hatasız Raporlar

Uzman kadromuzla şirketinizin durumunu değerlendirebilmek için titizlikle çalışıyor; detaylı ve hatasız raporlar yazıyoruz.

Çevre Dostu Çözümler

Şirketinizin gelecek planlarına göre kazançlı, uygulanabilir çevre dostu çözümler geliştiriyoruz.

Çevresel Durum Değerlendirme Megayol Mühendislik Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti çevresel durum değerlendirme

Sizi Arayalım

Ad Soyad
E-Posta Adresi
Telefon Numarası
Çevresel Durum Değerlendirme Megayol Mühendislik Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti çevresel durum değerlendirme