Çevre Çözümlerimiz

Temiz çevre, uygulanabilir çözümlerle

Solar Panels

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yayınlanan Çevre İzin Lisans Yönetmeliği gereğince Çevre Yönetiminizi gerçekleştiriyoruz. Almanız gereken tüm izin ve lisansları sorunsuz ve eksiksiz şekilde almanızı sağlıyoruz.

Solar Panels

Atıklarınızın kaynağında azaltılması, atık kodlarının belirlenmesi, toplanması, ambalajlanması, yüklenmesi, sevkiyatı ve bertaraf/geri dönüşüm hizmetleri süreçlerinin tümünde kanuni yükümlülüklere uygun şekilde hizmet sunmaktayız.

Solar Panels

Yatırımlarınızın çevresel modellemelerini hazırlıyoruz. Modellemeler sonucunda yatırımınızın çevreye olası zararlarını size aktarıyoruz. Bu zararları azaltmak için yapılabilecek iyileştirmeleri belirtiyoruz.

Solar Panels

“Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik” gereğince hazırlanması gereken evrakları hazırlıyor, yapılması gereken bildirimleri yapıyoruz.

Solar Panels

Çevresel Durum Değerlendirme hizmetimizde faaliyetlerinizi Çevre Mevzuatı çerçevesinde değerlendiriyor, rapor sunuyoruz. Bu rapor sonucunda sürdürülebilirliğinizi arttırmaya yönelik stratejiler belirliyoruz.

Solar Panels

ÇED görüşü alınması, ÇED Raporu ve proje tanıtım dosyası hazırlama, ÇED izleme kontrol uygulamaları gibi tüm ÇED Süreci aşamalarında hızlı, güvenilir ve planlı çalışma prensibiyle hizmet sunmaktayız.

Solar Panels

Analiz ve Ölçümler

Su ve atık su analizleri, baca gazı emisyon ölçümü, toz ölçümü ve gürültü ölçümü gibi gerekli tüm analiz ve ölçümlerde çözüm ortaklarımızla beraber hizmet vermekteyiz.

Solar Panels

Eğitim Hizmetleri

Megayol Mühendislik olarak, personelinize Çevre Mevzuatı, Atık Yönetimi, Uygulamalı Çevre ana başlıklarında  önleyici ve azaltıcı bilgiler içeren eğitimler veriyoruz.

Neden Megayol Mühendislik?

Amacımız kaliteli hizmeti en ekonomik şekilde vermektir.

Megayol Mühendislik sektörün önde gelen çevre firmalarında uzun yıllar çalışarak edindikleri bilgi, beceri ve tecrübeyi müşterileri ile paylaşmak ve sektöre katma değer sağlamak amacı ile kurulmuştur.

Dürüst ve etik çalışma prensibiyle müşterilerimizin kaliteli ve kusursuz hizmete layık olduğunu düşünüyoruz.

Değerlerimiz

  • Müşteri odaklı olmak
  • Çalışan odaklı olmak
  • Verimlilik odaklı olmak
  • İnovasyon odaklı olmak
  • Kanunlara saygılı olmak

Kaliteyi hak etmenin yolu, fark etmekten geçer

Hizmetlerimiz

Bir Tık Kadar Yakınız

Bizimle iletişime geçin

Ad Soyad
E-Posta Adresi
Mesajınız